Over EFM

Over EFM

EFM is de afkorting van Effectief, Flexibel en Maatwerk. EFM is ontstaan door de behoefte om jeugdigen te begeleiden en coachen. In het begin heeft EFM zich bezig gehouden met huiswerk-en studiebegeleiding en individuele coaching van leerlingen. Momenteel concentreert EFM zich op coaching, counseling, begeleiding en bemiddeling.

EFM heeft een organisatie met korte lijnen en straalt laagdrempeligheid uit. Wij hechten veel waarde aan de relatie die wij met onze opdrachtgevers onderhouden. Tevens staat bij ons het onderlinge vertrouwen hoog in het vaandel. De oprichters van EFM zijn ervaringsdeskundigen, breed opgeleid en gediplomeerd in coaching en counseling. Hierdoor beschikken zij over kennis, vaardigheden en ervaring om te voorzien in de vraag van de opdrachtgevers. Onze meerwaarde zit vooral in het bruggen bouwen tussen verschillende culturen en talen. Omdat onze medewerkers goed op de hoogte zijn van diversiteitsverschillen en achtergronden van gedrag en normen en waarden uit verschillende culturen, kunnen wij deze functie goed uitvoeren. In de hulpverlening schort het vaak hieraan.

Wij staan altijd klaar voor onze opdrachtgevers en zijn altijd bereikbaar op locatie, via de mail en telefoon. Onze (nieuwe) medewerkers worden, na een succesvolle sollicitatieprocedure, geacht zich de visie, werkwijze en identiteit van EFM eigen te maken.